Zurka | Dan firme | Rodjendan | Momacko vece | Odmor sa prijatelima

ROĐENDANI - spremni smo da Vam ponudimo širok spektar idej za nezaboravan rođendan ! Kao tematskih stranke (sa veoma trendi i zanimljivih tema ) i bučnim stranke u diskoteci , privatnoj kući ili na jahti i opuštajuće aktivnosti u stilu degustaciju vina ili kulinarske večeri sa elementima predstave , u tradicionalnom restoranu ili vinskom podrumu ...

 

- ORGANIZACIJA PRIVATE PARTI za Vaše druztvo ! Ako ste došli na odmor u Crnu Goru , ili ako živite ovde i vi ste umorni od sivih dana i vi odlučili da se zabavite,  mi ćemo učiniti vaš odmor najbolje, kao u filmu!

Lokacije : Najbolji klubovima i restoranima u Crnoj Gori , privatne kuće , bazen stranke , Beach Club , jahte , piknik , itd ... veliki izbor hrane, vina i zanimljiv program za vas! 

( Individualni izleti , rezervacije restorana, klubova , automobile sa ili bez vozača , i tako dalje . ) I mnoge druge stvari !

NAAN -  agencija događaja stvorena da bi vaš život bio svetliji , sretniji i bolji! Možemo vam pomoći da sve važne događaje u vašem životu postanu nezaboravnima ! Mi ćemo vam ponuditi različite ideje i teme za vaš odmor ! Imamo veliko iskustvo u Rusiji , Ukrajini , Gruziji , Izraelu , na Lazurnoj obali , SAD , Crnoj Gori, više od deset godina .

Jedan od naših glavnih osobina jefleksibilnost i lojalnost . Mi ćemo izabrati format događaja , koji će biti najpogodniji za vas i vaše druztvo.

ШОУ БАЛЕТ

КОСТЮМЫ МОГУТ БЫТЬ СОЗДАНЫ ПОД ВАШЕ МЕРОПРИЯТИЕ, ИЛИ ВЫБРАНЫ ИЗ МНОГОЧИСЛЕННЫХ КОЛЛЕКЦИЙ

RSVP