O Nama

Mi smo tim profesionalaca za organizaciju svadbi, vjenčanja, zabava i drugih događaja. Već više od 10 godina naš tim širom svijeta priprema događaje vrhunskog kvaliteta. Ako želite da baš mi  preuzmemo organizaciju vašeg eventa,  kontaktirajte nas, i prodjimo zajedno i precizno kroz ove važne stavke:

1. Budžet ( Najvažnija stavka. Rado ćemo organizovati sve što vaša mašta nalaže, ali moramo ostati i u skladu sa ponuđenim budžetom)

2. Krajnji rezultat- šta je vaša vizija (izrazite nam svoje zamisli, podijelite ideju i emociju sa nama, da što lakše i vjernije realizujemo događaj iz vaših snova)

3. Rokovi- Kada bih željeli da Vaš događaj bude finalizovan (što više vremena imamo na raspolaganju, možemo više da prilagodimo cijenu naših usluga).

4. Konkretizacija Vaše ideje (ponekad se u našem radu susrećemo sa klijentima koji tačno znaju šta žele, neki od njih dolaze iz iste branše kao mi. Ukoliko već znate šta vam je potrebno- podijelite vaš plan sa nama, a mi ćemo ga pretočiti iz misli u djelo. Ukoliko ipak niste sigurni, bićemo više nego srećni da Vam ponudimo naše najbolje ideje i sugestije).

 

S poštovanjem: Natalija, Irina i Anna

 

  Ljubavni pisma od Vas nama

“Svaka cast, devojke! Hvala lepo na svemu!”

 

Jasmina

Beograd

 

 

Presa o nama